Ljekoviti sastojciGavez cvijet

Ljekovitost gaveza je poznata u narodu još od srednjeg vijeka, a bio je omiljen zbog svojeg učinkovitog djelovanja. Ne kažu bez razloga da nema rane koju gavez neće zacijeliti. Dodatna vrijednost je i u zarastanju bez ožiljaka.

Uz mnoge ljekovite kemijske spojeve poput karotina, kalija, vitamina C, sluzi, škroba, inilina, kolina, triterpena i alkaloida, tanina, glikozina i asparagina, najvažniji je alantoin.

Ta ljekovita tvar potiče rast stanica u kostima, vezivnom i potkožnom tkivu. Upravo iz tog razloga je gavez u samom vrhu lijekova za liječenje vanjskih i unutarnjih rana, oteklina, modrica, lomova, ogrebotina, posjekotina te kod iščašenja, uganuća, nategnuća mišića i tetiva.

 

Gavez, vaš saveznik koji liječi rane i kosti

Jedini je poznati prirodni lijek koji pomaže kod čukljeva i deformacije palca za koje moderna medicina nema rješenje osim bolnih operacija. Dakle, gavez se koristi u obliku masti utrljavanjem na kožu i laganim masiranjem zahvaćenih mjesta nekoliko puta na dan. Djeluje protuuplano i uvelike smanjuje bolove.

Trudnicama i dojiljama se ne preporuča korištenje gaveza. Također krema od gaveza je isključivo za vanjsku upotrebu, a kod otvorenih rana ne nanositi na cijelu ranu već samo na rubne dijelove kako ne bi rana površinski zacijelila, a unutranja upala ostala. Preporuka je koristiti od 4 do 6 tjedana. Često se koristi i kod raznih bolova u zglobovima, ublažavnju simptoma artritisa, udaraca, uganuća, nagnječenja tkiva, bolova u leđima, istegnuća ligamenata i mišića. Krema od gaveza jednostavno mora pronaći svoje mjesto u svakom kućanstvu.

 

Krema od gaveza

Krema od gaveza

11.00 

Krema od gaveza se preporučuje za upotrebu prilikom sportskih ozljeda, uganuća, hematoma, upale te prilikom oporavka od lomova. Zahvaljujući svojem posebnom sastavu, učinkovito se absorbira, a učinak je dugotrajan i ugodan.

Naručite u Domisan Pharma webshopu
  • Naša krema od gaveza je kontrolirane njemačke kvalitete
  • Obogaćena je arnikom
  • Pravi prirodni sastojci osiguravaju blagotvorno djelovanje
  • Ne sadrži paraben
  • Ne brinite za sigurnost svog novca – odaberite plaćanje pouzećem!
  • Pošiljka u najkraćem roku stiže na Vaš kućni prag Overseas Expressom